Egyedi rendszerek

Egyedi igények - egyedi rendszerek

A megrendelők egyedi igényei alapján kifejlesztett rendszerek cégünk tevékenységének meghatározó része. A központi költségvetési szerveknél, helyi önkormányzatoknál, önálló intézményeknél, országos intézményhálózatban, valamint vállalatoknál működő igazgatási, ügyviteli, költségvetési, pénzügyi, logisztikai, vezetői információs és iratkezelési alkalmazásaink több száz szervezet több ezer alkalmazottjának mindennapi munkáját támogatja.

Az alkalmazások fejlesztése kapcsán végzünk projektmenedzselési, vezetői tanácsadási, igazgatás- és ügyvitelszervezési, rendszertervezési, oktatási és bevezetési szolgáltatásokat. A lokális vagy országos hálózatban üzemelő alkalmazások éles indítását követően szolgáltatásaink igény szerint kiterjednek on-line rendszerfelügyeletre, supportra, helpdesk-re, és rendszerkövetésre.

Egyedi rendszerek - rugalmas technológia

Egyedi rendszereink technológiájukat tekintve az Internetes kommunikáció lehetőségeinek kiaknázására épülnek, így működnek helyi (LAN), nagy kiterjedésű privát (WAN) és Internet hálózaton is.

Az Internet technológia jelen van mind a fejlesztőeszközökben, mind az üzemeltetéshez szükséges infrastruktúrában. A rugalmas rendszerépítés követelményeinek megfelelő J2EE szabványra épülő, háromrétegű, komponens alapú, objektumorientált, platformfüggetlen alkalmazásokat fejlesztünk.

Működési környezet:
Java alapú felhasználói felület
J2EE alkalmazás szerver
Relációs adatbáziskezelő

A fejlesztés során a nyílt rendszerépítés, a szabványos platformok (hardver, operációs rendszer, adatbáziskezelő függetlenség) támogatásának elve érvényesült.

Egyedi rendszerek - rendszerismertetők: