Sajtószoba

előző következő tartalomjegyzék
A magyar kézilabda válogatott vihette haza a Zalaszám Kupát
Zalaegerszeg
2004. november 26.

November 25-én a magyar és a szlovén női kézilabda válogatott a Zalaszám Kupáért mérte össze erejét a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban.

A magyar csapat kezdett jobban és néhány góllal elhúztak, de a mérkőzés közepére kiegyenlítettebbé vált a játék és a szlovének át is vették a vezetést. A félidő közepére a magyar lányok újra összeszedettebben játszottak és kiegyenlítettek. A félidő lefújásakor 17:17-es állásnál mehettek az öltözőbe a csapatok.

A második félidő megnyugtatóbban zajlott, miután válogatottunk újra átvette a vezetést. A mérkőzés második felében folyamatosan tartotta néhány gólos előnyét a magyar csapat és változatos kombinációkkal szórakoztatta a közönséget. A mérkőzés megnyugtató három gólos győzelemmel, 33:30-as végeredménnyel zárult. A Zalaszám Kupát Vincze Gizella a Zalaszám Informatika cégvezetője adta át Farkas Ágnes csapatkapitánynak.

A mérkőzés a közelgő Női Kézilabda Európa Bajnokság zalaegerszegi csoportmérkőzéseinek tesztmérkőzése is volt. Egyaránt jól vizsgázott válogatottunk és a helyszín is, így a rendezők elégedettek lehetnek eddigi munkájukkal, ám az látszik, hogy a válogatott csapatmunkájában és a zalaegerszegi mérkőzések előkészítésnél is szükség van összecsiszolódásra.