Sajtószoba

előző következő tartalomjegyzék
E-business a Zalaszámnál Zalai Hírlap
2000. november 14.

A közelmúltban Zalaegerszegen megrendezett e-business konferencián mutatta be a Zalaszám Informatika Kft. új, saját fejlesztésű e-kereskedelmi rendszerét.
- Kinek és miért lesz érdemes használni a rendszert? - kérdeztük dr. Szász Péter ügyvezető igazgatótól.
- Az on-line kereskedelmi rendszer egyaránt hasznos a kereskedő és a vásárló számára. Megkönnyíti a vásárlást, és alapos tájékozódást tesz lehetővé a termékek, illetve azok árai között. Rengeteg hasznos funkcióval segíti a kereskedőt, gyorsítja az ügymenetet, az értékesítés, a beszerzés, az árlista-aktualizálás feladatait. Cikkcsoportok, forgalmazók és a kedvezményes áruk szerint is lehetővé teszi például az adatrendezést. Segítségével a termékek konfigurációkba sorolhatók, így a konfiguráció ára a részegységek esetleges változásakor automatikusan módosul. Részletes leírás adható továbbá a termékekről, és ezekhez kép, linkgyűjtemény, driver és dokumentáció is társítható.
- Milyen eredményt várnak az on-line kereskedelmi rendszertől?
- Már futnak be az árurendelések a www.zalaszam.hu Internetes oldalunkra. Ezt máris sikerként könyvelhetjük el. Ezen kívül magára a szoftverre is van érdeklődés. Reméljük, hamarosan több, kereskedelemmel foglalkozó cég is alkalmazni fogja rendszerünket, amely kapcsolható az Organ Integrált Vállalati Információs Rendszerünkhöz is. (x)