Sajtószoba

előző következő tartalomjegyzék
Zalaszám Informatika a Triatlon VB informatikai támogatója
2010 augusztus 3.

A Zalaszám Informatika és a Magyar Triatlon Szövetség együttműködése több mint tízéves múltra tekint vissza. Az együttműködés keretében olyan, a magyarországi triatlon sport feltételeinek fejlődéséhez hozzájáruló fejlesztések történtek, mint például a versenyeredmények számítógépes feldolgozása, versenyzői adatbáziskezelés, ranglistaszámítás, honlapfejlesztés és üzemeltetés.

Ennek a kapcsolatnak is köszönhető, hogy a Zalaszám Informatika a Budapesti Triatlon VB szponzorálásába is beszállt. Lányi András, a szövetség elnöke és Dr. Szász Péter a Zalaszám ügyvezető igazgatója által aláírt szponzori megállapodás alapján, a cég a Triatlon VB 2010 szeptemberében megrendezésre kerülő budapesti záróversenyének informatikai partnere lesz.

A Zalaszám közreműködése a VB előkészületeiben eddig is egyértelmű volt. Tavasszal a szövetség honlapján már jelentős fejlesztésekkel lehetett találkozni. Elkészült az angol nyelvű honlapváltozat, ami az eredeti terveket meghaladóan nem csak egyes statikus tartalmakba nyújt betekintést a külföldi látogatóknak, hanem az adatbázisok többségébe,  így a versenynaptárba, versenyeredményekbe, és a versenyzői adatbázisba is.
 
A világbajnokság szervezésének egyik kiemelt feladata,  a sportág népszerűsítésében, a szabadidős versenyzők bevonásában fontos szerepet játszó AgeGroup futamok on-line nevezési rendszerének fejlesztése is a Zalaszám nevéhez fűződik.
A cég, a világbajnokság sikeres megrendezéséhez és az azt követő utómunkákhoz további szolgáltatásokat is fog nyújtani.