Sajtószoba

előző következő tartalomjegyzék
Optimista hosszabbítás

Zalai Hírlap
2008. január 22.



Zalaegerszeg (bl) - Tegnap újabb egyéves névhasználói szerződést írt alá a Zalaszám Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Club. Ezt a cég első embere, dr. Szász Péter és a klubelnök Tóth Zoltán kézjegyével látta el.

Farkas Olivér, az informatikai cég menedzsere köszöntötte a résztvevőket, majd a Zalaszám első embere, Szász Péter arról beszélt, hogy felemás évet zártak a klubnál. Szakmailag jól működtek a dolgok, de volt olyan időszak, amikor anyagi problémákkal küzdöttek. Ezt azonban sikerült átvészelniük és így azt lehet mondani, hogy mégiscsak jó év volt a 2007-es. Hasonlót vár az újtól, kiegészítve azzal, hogy Kálovics Anikó révén olimpikonnal rendelkeznek, és reméli, hogy anyagi problémáik sem lesznek.

Tóth Zoltán, a ZAC elnöke elégedetten beszélt arról, hogy negyedik alkalommal írnak alá házassági szerződést . Ez is azt bizonyítja, hogy mindkét fél korrekt. Az innovációs díjat kapott névadó három év alatt két és félszeresére növelte atlétái támogatását. Az idén még egy kicsit emeltek az összegen. Ez segíti azt, hogy az egykori kiválóságok közül Both Vilmos és Bella Kálmán Eszter is edzőként dolgozik a jövőben. A két reményteljes tréner elsősorban a gyerek korosztályoknál erősíti a munkát, és a toborzás is hozzájuk tartozik majd, hogy minél több fiatalt nyerjenek meg a sportágnak.

Szakály István ügyvezető igazgató annyit mondott: optimisták a jövőt illetően, és elégedettek az újabb szerződéssel, amely még több szponzor megnyerésével működőképessé teszi a klubot.