Sajtószoba

előző következő tartalomjegyzék
A Zalaszám kezében a minőség garanciája
2013. március 8.
Az IVSZ Szoftverfejlesztési Tanúsítványával gazdagodott a vállalat.

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)  informatikai minőségvédelmi tevékenységét 2012 szeptemberétől egy újabb eszközzel erősítette. Új minősítéssel, az IVSZ Szoftverfejesztési Tanúsítvánnyal segíti a Magyarországon működő szoftverfejlesztési cégeket és a szoftverfejlesztési projekteket elindító megrendelői oldalt. A Zalaszám Informatika megalakulásától fogva a szakmai értékelésen alapuló megrendelői megítélés híve. Ezért is mérettette meg magát az elsők közt ezzel a szigorú bírálói procedúrával járó tanúsítással.
A független, külső szakértőkből álló Értékelő Bizottság a szoftverfejlesztésen túl az üzleti, projektvezetési, és biztonsági megfelelőséget is vizsgálta. A Zalaszám Informatika a napokban kapta kézhez az IVSZ Szoftverfejlesztési Tanúsítványát, melyet rajta kívül eddig csak két cég nyert el. Ezzel a cég megerősítette, hogy a partnereinek nyújtott magas minőségi normáknak megfelelő fejlesztői és szolgáltatói tevékenységét a szakma is elismeri.

A szoftverfejlesztő cégek minősítésére szolgáló IVSZ tanúsító rendszer a szoftverfejlesztéshez kapcsolódó nemzetközi módszertanokra, szigorú szakmai és etikai normákra, az eddigi ISO minősítéseknél szakmailag mélyebb követelményrendszerre épül. Ezen alapelvek következetes érvényesítése egyaránt védi a vállalatok – mint szállítók – és a felhasználói-vevői oldal érdekeit, és elősegíti az iparágban a minőségi termékek, szolgáltatások és vállalkozások további térnyerését és elismertségét.
A Tanúsítvány a megrendelői oldal számára egyet jelent  a minőség garanciájával, hiteles és hivatalos visszaigazolás a vállalkozás szakmai és üzleti színvonaláról.

A Zalaszám nemrégiben már elnyerte az IVSZ Minősített Informatikai Vállalkozás Védjegyet, mely a minőségi szolgáltatásokat nyújtó informatikai tagvállalatokat hivatott megkülönböztetni a többi informatikai vállalkozástól. A tanúsítvány is hasonló alapcélt szolgál, mint a Védjegy, de speciálisan a szoftverfejlesztési területen szeretné ezt elérni azáltal, hogy annál jóval szigorúbb kritériumokon alapján minősíti a cégek szoftverfejlesztési gyakorlatát.


A Zalaszám Informatikáról röviden:

A Zalaszám Informatika dinamikusan fejlődő, figyelemreméltó tudásbázissal és harmincöt éves tapasztalattal rendelkező vállalat. Pénzügyi és szakmai erőforrásai garantálják, hogy a legkorszerűbb informatikai szolgáltatásokat nyújtsa, és minőségi termékeket szállítson. A cég több mint 100 magasan képzett szakembert foglalkoztat. Sikereit és elismertségét elsősorban a közigazgatás és vállalatok speciális feladatainak informatikai támogatásában nyújtott ügyviteli tanácsadási, projektmenedzselési, minőségbiztosítási és alkalmazásfejlesztési szakértelmével alapozta meg.



Igény  esetén további információ a hírrel kapcsolatban:
Farkas Olivér
Tel: 30/ 916 2666
e-mail: farkas@zalaszam.hu