Sajtószoba

előző következő tartalomjegyzék
Új helyen a Zalaszám ügyfélszolgálata
Internet, szerviz, kereskedelem decembertől egy helyen

Zalaegerszeg újság,
2007. november 27.

 



ZIPpont néven immár új helyen, megújult környezetben a Kossuth utca 36 szám alatt várja ügyfeleit a Zalaszám ügyfélszolgálata - tudtuk meg Tóth Szabolcstól, a Zalaszám Informatika Infrastruktúra Üzletágának igazgatójától, aki e dinamikusan fejlődő szegmens újdonságairól is beszámolt lapunknak.

- December 3-tól PC Szalon Szaküzletünk kibővített szolgáltatásokkal működik tovább. A ZIPpont névre keresztelt üzlet így egy helyen tud kiszolgálni minden számítástechnikával, internettel, egyéb IP alapú szolgáltatással kapcsolatos igényt. Ezzel a lépéssel többek között a vásárlóink részéről megfogalmazott kérésnek is próbáltunk eleget tenni. Reméljük tehát, hogy ügyfeleink megelégedését fogja növelni, hogy egy helyen intézhetik az internettel és az IP-telefonnal kapcsolatos előfizetési ügyeiket, valamint számítástechnikai eszközök vásárlását és szervizelését. Ez a megoldás kollégáinknak is megkönnyíti ügyfeleink igényeinek alaposabb átlátását, kiszolgálását, hiszen a számítástechnikai, telekommunikációs termékek és szolgáltatások között rengeteg a kapcsolódási pont.

- Milyen bővülésről tud beszámolni az Internet területén?
- Szolgáltatási területünk 2007-ben jelentős mértékben bővült. Az optikai hálózatunk kapacitásnövelésének eredményeképpen a letöltési és feltöltési sebességet egyaránt megdupláztuk, ezzel egyedüliként nyújtunk a városban szélessávú szinkron internetet a lakosság számára. Hogy ezek a szolgáltatásaink pontosan mely házakat, hozzáférési pontokat érintik, arról ügyfélszolgálatunk nyújt bővebb felvilágosítást. A jövőben több olyan szolgáltatás indítását tervezzük, mely optikai hálózatunkra épül.
- Ennek egyike a már elindult ZipFone szolgáltatás...
- Igen, a ZipFone már a lakosság számára is hozzáférhető és rendkívül kedvező percdíjakat biztosít előfizetőinknek, sőt, hálózaton belül díjmentes a használata. Előfizetőinknek ráadásul webes kezelőfelület áll a felhasználók rendelkezésére, amelyen keresztül egyedileg testreszabhatóak és akár korlátozhatóak a telefonhívások, lekérdezhető a részletes híváslista, díjmentes hangposta, vagy voicemail - hangüzenet e-mail-ben -, csak hogy néhányat emeljünk ki a sok-sok szolgáltatás közül.
Kapcsolódó akciók sorával várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, ADSL, IP-telefon és 2, 4, 8 Mb ZiPNET előfizetéseinkhez pedig - a piacon általánossá vált 2 évvel szemben - nálunk továbbra is legfeljebb 1 év elkötelezettséget kell vállalni partnereinknek.


Mindezek elérhetők a ZiPpontban december 3-tól, a Kossuth u. 36. alatt.